TradingCoachen

Personlig utbildning och coaching för dig som handlar med värdepapperAktuella kurser

Bättre Affärer med Teknisk Analys

I denna kurs lär du dig vad som krävs för en framgångsrik tradingverksamhet och hur du kan använda teknisk analys i praktiken för att göra bättre affärer. Förutom att gå igenom grunderna i den tekniska analysen förklarar vi också vad för skeenden som ligger bakom att tekniska formationer bildas. Detta så att en djupare förståelse och acceptans skapas för den tekniska analysen. Utbildningen hålls ofta i samarbete med samarbetspartners. Här anmäler du dig till nästa kurstillfälle.

Vill du veta mer om kursen eller kanske bli en samarbetspartner är du varmt välkommen att kontakta oss här!  

 

 


På kursen kommer vi bland annat igenom:

 • Köp- och säljsignaler
 • Formationer
 • Trender
 • Indikatorer
 • Stop losser
 • Positionshantering
 • Vad som krävs för en framgångsrik tradingverksamhet
 • Dagsaktuell teknisk analys av OMXS30 och utvalda aktier
 • Hur proffs använder teknisk analys i systematiska aktieförvaltning

I priset ingår:

 • 3 till 6 timmar undervisning
 • Fri konsultation 1 vecka efter kursen
 • Kursmaterial

 

Kommentarer ifrån kursdeltagare:

"Kursen uppfyllde verkligen förväntningarna. Mycket bra upplagt, bra material som kunde användas under hela mötet samt som stöd efteråt. Vidare bra och lagom omfattning som passar de flesta. Fantastiskt engagemang från Anders som kursledare. Man känner verkligen från Anders det genuina intresset och viljan att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Bra praktiska exempel och övningar."

"Mycket bra kurs som engagerar alla deltagare och som lyckas göra så att alla begriper. Bra affärstänk! Detta är mycket viktigt så det inte bara blir en kurs i att läsa grafer."

"Anders är en fantastisk kursledare och man känner verkligen att Anders tycker detta är det roligaste man kan hålla på med:)"

"Stort tack för en toppenkväll, fullmatad med nyttiga kunskaper! Du är så engagerad och ger oss deltagare så mycket pepp och inspiration till att bli bättre på det vi gör. Känner att jag står och ”stampar” och behövde verkligen denna coaching kväll. "

"Till vänner: Gå kursen! En investering i din tradingverksamhet :)"

 

 

Våra tjänster och hur de hjälper dig förbättra din verksamhet  


Utbildning 
Vi lär dig teknisk analys, trading, riskhantering, optionshandel och annat nyttigt kring värdepappershandel. För dig som vill bli framgångsrik inom värdepappershandel. Gå någon av våra populära kurser på ordinarie kurstillfälle. Du kan också beställa en särskild anpassad utbildning för dig eller ditt företag. 

Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss här!

Coaching
För dig som vill bli en bättre trader och en bättre investerare. Personlig coaching som går igenom varje steg i och är anpassad till just din speciella situation. Särskilt fokuserar vi på att utveckla och kvalitetssäkra dina processer. Det gäller analys, strategi, riskhantering, fokus och disciplin. Allt måste fungera och samverka för att du ska nå din fulla potential. Bli en bättre trader med personlig coaching!

För att lyckas på finansmarknaden behövs en blandning av teoretiska kunskaper, analysförmåga och rätt beteende. Det gäller både att ha ekonomisk kompetens och att förstå hur man själv och andra fungerar i olika situationer. Inte minst självinsikt är viktigt. 

En traders situation påminner om en elitidrottares situation. För båda gäller det ett långsiktigt, målmedvetet intensivt arbete under konstant utveckling och utvärdering för att kunna bli en av de bästa.  För kanske högst 10-15 procent av de som försöker inom något av områdena kommer att bli framgångsrika. Den psykiska belastningen kan ofta bli påfrestande. Det gäller att odla fram ett positivt tänkande där varje hinder blir en möjlighet till att lära sig nya saker som i förlängningen skapar nya framgångar.

Vinnarna på värdepappershandel har mycket gemensamt med vinnarna inom elitidrott. 
Vi har erfarenheten som hjälper dig att lyckas!

Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss här!

Rådgivning till företag
Vi utvecklar och kvalitetssäkrar ditt företags värdepappersförvaltning. För dig som har ansvar för en kapitalförvaltningsorganisation. Vi hjälper dig att lyfta din organisations prestationsförmåga. Både resultat, kvalitet och uthållighet.

Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss här!

Analys
Vi analyserar finansmarknaden åt dig och åt våra samarbetspartners. För dig som vill ha hjälp med omvärldsbevakning, analys av finansmarknader och dess trender. Läs exempel på analyserna här!  Se exempel på analysföredrag här!